+31 (0)318 545 047 info@proefschriften.nl

Gegarandeerd goedkoopste proefschrift!

Niet onnodig geld uitgeven aan het printen van jouw proefschrift? Doe-het-zelfven is jouw stijl? Alle documenten klaar om te printen? Hier vind je de laagst mogelijke prijs voor het printen van jouw proefschrift!

Ontmoet GVO's Budgetlijn!

Ask your lowest price now!

  • DD slash MM slash JJJJ

Z

Drukproef: + 25€

Wil jij graag nog een laatste check doen aan de hand van een hard copy drukproef? Stuur ons je files voor de lunch en je hebt morgen je drukproef in huis.

Opmaakhulp: + 25€

Alleen nog hulp nodig bij de opmaak van je omslag? Of je A4 PDF omzetten naar proefschrift formaat? Laat ons het doen voor slechts 25€.

ISBN nummer: + 25€

Nog een ISBN nummer nodig? En dit in je boek plaatsen? Wij verzorgen het voor slechts 25€.

Boeken afhalen: - 25€

Geen transport nodig of vind je het leuk om de drukkerij te zien? Haal de boeken af en bespaar nog eens 25€.

Wanneer je een deadline moet halen, is het vanzelfsprekend dat je eenvoudig en snel je proefschrift of thesis wil laten drukken. In dit geval ben je bij GVO absoluut aan het juiste adres. Al sinds 1976 zijn wij gespecialiseerd in het zo goedkoop mogelijk drukken van een thesis en proefschrift. Wij begrijpen dat je, in de eindfase van jouw thesis traject, niet nog eens met een hoge kostenpost opgescheept wilt worden en dat je snel je proefschrift of dissertatie wil laten drukken.

De voordeligste proefschriften van de beste kwaliteit

GVO biedt een veelzijdig pallet aan vouwkarton-, marketing- en boekproducties. Daarbinnen vormen de goedkope proefschrift-, thesis-, dissertatie- en boekproducties een aparte business unit. Doordat wij beschikken over een eigen helpdesk en een gespecialiseerd account- en order management team, zijn wij helemaal ingericht op deze specifieke doelgroep. Hierdoor kunnen wij jou eenvoudig en snel van dienst zijn met alles wat te maken heeft met jouw proefschrift.

Het goedkoopste proefschrift zonder zorgen

Wij hebben als doel om jou zo snel mogelijk te helpen tegen een zo laag mogelijke prijs, zodat jij je enkel hoeft te focussen op je onderzoek. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat jouw thesis of dissertatie op een goedkope manier gedrukt kan worden, maar wel op de hoogste kwaliteit.

Een goedkope thesis, dissertatie of proefschrift laten drukken

Om snel je proefschrift of thesis te laten drukken, is het van belang dat alle bestanden print klaar zijn. Wanneer jij je bestand print klaar hebt, kunnen wij snel aan de slag met het drukken van jouw meesterwerk. Wij willen je natuurlijk zo veel mogelijk tegemoet komen wanneer je besluit om jouw proefschrift, thesis of dissertatie op een goedkope en eenvoudige manier bij ons te laten drukken. Wil je nog een paar tips & tricks voor het eenvoudig opmaken van jouw proefschrift? Dan kan deze handleiding nog wel van pas komen voor je! Kijk op onze FAQ-pagina wanneer je verder nog vragen hebt.

Kies voor GVO budgetlijn en laat je ontzorgen!

Zoek jij een partner voor het voordelen en snel laten drukken van jouw proefschrift? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voor jou namelijk de goedkoopste om jouw proefschrift, thesis of dissertatie bij te laten drukken tegen de beste kwaliteit. Kies voor GVO budgetlijn en laat je zorgen volledig uit handen nemen. Dit is namelijk dé basic en goedkoopste print optie voor het drukken van jouw proefschrift, dissertatie of thesis. Vraag je prijs, maak je documenten klaar en ontvang jouw voordeligste proefschriften volgende week al!

Inclusief:

Compleet aanbod

Bestandscontrole & feedback

Boeken, uitnodiging & stellingen

f

Opties mogelijk

Kies uit de meest gangbare opties, vaste price.

Snelle levering

Levertijd na aanlevering drukklare bestanden: slechts één week!

Opmaak omslag

Vaste prijs 25€

Kies of stuur een afbeelding

Titel & tekst erbij

Vertel ons je idee

Details

Jij geeft ons je afbeelding of kiest een stock photo, geeft ons een correctie vrije tekst en je vertelt ons jouw idee. Wij maken een draft van jouw omslag en uitnodiging, en na een of twee correctierondes is het klaar om te printen!

Papier keuze  

Twee keuzes, geen kosten

Standard hoge kwaliteit

Krasvast mat gelamineerd

Of 100% gerecycled papier

Details

We bieden standaard 90 grs. HVO met een 275 grs. sulfaatkarton omslag en uitnodiging, krasvast mat gelamineerd. Of kies voor gerecycled papier; omslag en binnenwerk op 100% gerecycled Cyclus papier. Geen extra kosten!

Omzetten proefschrift formaat

Vaste prijs 25€

Rond je A4 Word doc af

Zet het om naar PDF

Wij verschalen naar B5

Details

Veel proefschriften worden in Word in A4 formaat opgemaakt. Een net Word document is een goede basis voor een proefschrift en eenvoudig klaar te maken voor print. Je zet het om naar PDF en wij verschalen het naar B5 formaat (17 x 24 cm). Voor slechts 25€ regelen we dit voor je. Scheelt je tijd en gedoe, wij garanderen behoud van kwaliteit.

Kies alleen wat je nodig hebt, betaal de laagste prijs!

Laagste prijs garantie!

Kies alleen wat je nodig hebt

Stuur je files en ontvang je boeken in een week

Inclusief bestandscontrole

Hulp nodig met je omslag? Laat ons het doen.

Milieubewust? Kies het 100% gerecyclede papier