+31 (0)85 022 0104 info@proefschriften.nl

Dissertatie printen

Bij ons kunt u uw dissertatie printen op milieuvriendelijke wijze waarbij een hoge kwaliteit gewaarborgd wordt. Het papierverlies wordt tot een minimum gebracht, er wordt gebruikgemaakt van een papiersoort die 100% recyclebaar is en we maken gebruik van milieuvriendelijke inkt. Naast duurzaam drukwerk, stellen wij tevens hoge eisen aan de afwerking van uw dissertatie.

Uw dissertatie printen in hoge kwaliteit

Aan het eind van uw promotietraject kunt u ons inschakelen voor het printen van uw dissertatie. Door onze jarenlange ervaring en een bedreven team van vormgevers, drukkers en boekbinders kunnen wij bij onze producten een hoogwaardige afwerking en kwaliteit garanderen.

Met behulp van ons komen uw wensen uit. Wij gaan niet alleen kwaliteitsgericht te werk, maar we kijken tevens naar uw specifieke wensen omtrent uw dissertatie. Wij hebben een breed scala aan dissertatieontwerpen waaruit u kunt kiezen, zowel voor het binnenwerk, de omslag en het pdf. Zo is er altijd wel een opmaak die uitstekend aansluit bij uw dissertatie en uw wensen. Ons streven is: uw dissertatie op kwalitatief hoge en duurzame wijze printen!

Offerte aanvragen voor printen van uw dissertatie

Voor meer informatie over het printen van uw dissertatie op duurzame wijze tegenover een hoge kwaliteit, vraagt u direct een offerte aan. Wij staan u ook graag telefonisch te woord. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)318 545 047.

Kom direct in contact