+31 (0)318 545 047 info@proefschriften.nl

Proefschrift drukken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bij GVO kunt u tegen een goede prijs, makkelijk en snel uw proefschrift laten drukken. Bovendien helpen we u ook met het drukklaar maken van het document.

Goed kwaliteit voor een goede prijs

Kennis, expertise en vakmanschap worden gecombineerd binnen verschillende moderne technieken, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. We bespreken de planning, het aanvragen van een offerte, de drukmethode, de lay-out van de content en de cover en hoe u uw document drukklaar maakt. GVO heeft een professionele DTP-studio, dus als u hulp nodig heeft met het opmaken van uw proefschrift dan is dat geen enkel probleem. Gebaseerd op uw behoeften bieden wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bij GVO kunnen we op twee manieren proefschriften produceren; via offset drukken of digitaal printen. Beide methoden zijn duurzaam en resulteren in producten van hoge kwaliteit, daarnaast hebben we kortingsregelingen met diverse faculteiten. Zo weet u zeker dat u uitstekende kwaliteit krijgt voor een goede prijs.

Contact

Neem contact op met ons via info@proefschriften.nl of met uw GVO contact in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte aan. Amsterdam: Amsterdam@gvo.nl, Groningen: Groningen@gvo.nl, Utrecht: Utrecht@gvo.nl of Leiden: leiden@gvo.nl.

Kom direct in contact