+31 (0)85 022 0104 info@proefschriften.nl

Proefschrift opmaken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Proefschrift opmaken
Als u hulp nodig heeft met het opmaken van uw proefschrift, dan zit u bij GVO goed. GVO biedt u namelijk alles wat u nodig heeft, van planning en voorlichting tot uitvoering en levering.

Professionele DTP-service
We bespreken de planning, het aanvragen van een offerte, de drukmethode, de lay-out van de content en de cover en hoe u uw document drukklaar maakt. GVO heeft een professionele DTP-studio, dus als u hulp nodig heeft bij het opmaken van uw proefschrift dan is dat geen enkel probleem. Gebaseerd op uw behoeften bieden wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bij GVO kunnen we op twee manieren proefschriften maken; via offset drukken of digitaal printen.

Beide methoden zijn duurzaam en resulteren in producten van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we kortingsregelingen met diverse faculteiten.

Contact
Kennis, expertise en vakmanschap worden gecombineerd binnen verschillende moderne technieken, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Neem contact op met het GVO kantoor bij u in de buurt om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Ede: ede@gvo.nl, Amsterdam: Amsterdam@gvo.nl, Groningen: Groningen@gvo.nl, Utrecht: Utrecht@gvo.nl of Leiden: leiden@gvo.nl.

Kom direct in contact