+31 (0)85 022 0104 info@proefschriften.nl

Proefschrift vormgeven

Het vormgeven van uw proefschrift kan erg lastig zijn. Wij hebben een eigen DTP-studio, waar onze professionals u kunnen helpen bij de vormgeving. Bovendien beschikken wij over een online technische helpdesk.

Hulp bij het vormgeven van uw proefschrift
Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u te helpen bij het vormgeven van uw proefschrift. We bieden bijvoorbeeld de workshop ‘Een proefschrift maak je zo!’. In deze workshop bespreken we de planning, het aanvragen van een offerte, de drukmethode, de lay-out van het binnenwerk en de cover en een drukklare PDF maken. Aan deze voorlichting zijn geen kosten verbonden en het bijwonen is geheel vrijblijvend. Wij assisteren u bij het complete proces, van voorbereiding tot uitvoering. We combineren kennis en expertise binnen verschillende moderne technieken, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit.

Contact
Wij hebben een professionele DTP-studio, dus als u hulp nodig heeft met uw proefschrift vormgeven en opmaken dan is dat geen enkel probleem. Het produceren kan bij ons op twee manieren: via offset drukken of digitaal printen. Beide methoden zijn duurzaam en resulteren in producten van hoge kwaliteit. Bovendien hebben we kortingsregelingen met diverse faculteiten, zodat u kunt printen of drukken tegen een goede prijs. Neem contact op met ons via het formulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kom direct in contact