+31 (0)318 545 047 info@proefschriften.nl

Proefschriften drukkerij

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

GVO drukkers & vormgevers is een proefschriften drukkerij met ruime ervaring. Wij helpen onder meer promovendi en universiteiten bij het vormgeven en drukken van proefschriften.

Proefschriften drukkerij met vele mogelijkheden
Als proefschriften drukkerij biedt GVO drukkers & vormgevers vele mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van de vormgeving uit handen geven, een eBook laten maken of uw proefschrift voorzien van een QR-code? Afhankelijk van budget en kwaliteitseisen drukken wij voor u in  offset of digitaal. De voordelen van GVO drukkers & vormgevers op een rij:

  • Duurzaam drukwerk (FSC- en PEFC-gecertificeerd)
  • ISBN-nummer, eBooks en QR-code mogelijk
  • Ook de vormgeving kunnen wij verzorgen
  • Opmaak en DTP werk

Wij begrijpen als geen ander dat u, na jarenlang hard werken aan uw onderzoek en proefschrift, een mooi en verzorgd eindresultaat verwacht. Daarom denken we graag met u mee over zaken als papiersoorten, omslag en binnenwerk. Bekijk ook eens onze handleiding met handige tips.

Kom eens naar een voorlichting of neem contact met ons op!
Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze proefschriften drukkerij? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 544 030 of per e-mail op info@proefschriften.nl. U kunt tevens direct een offerte aanvragen. Kom ook eens langs bij één van de voorlichtingsbijeenkomsten die wij regelmatig organiseren voor promovendi in de laatste fase van hun onderzoekstraject. Dit doen wij ook op verzoek!

Bel of mail met GVO drukkers & vormgevers voor meer informatie over onze proefschriften drukkerij!

Kom direct in contact