+31 (0)318 545 047 info@proefschriften.nl

Voorlichtingsbijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij, op verschillende locaties in Nederland, voorlichtingsbijeenkomsten voor promovendi die in de laatste fase van hun onderzoekstraject zitten. Indien u in uw omgeving meerdere promovendi kent die voorlichting en advies over het opmaken en drukklaar maken van hun proefschrift wensen, kunt u een dergelijke voorlichting bij ons aanvragen. Als er minimaal drie geïnteresseerden zijn, komen wij uw kant op. Bovendien, als meer dan twee van deze deelnemers besluiten hun proefschrift door ons te laten produceren, geldt een groepskorting. U kunt hier een aanvraagformulier invullen.

Over de voorlichtingsbijeenkomsten:

Voor wie?
Promovendi die in de laatste fase zitten van het onderzoek en zij die bezig zijn met het drukklaar maken van het proefschrift.

Waarom?
Om tips en adviezen te krijgen en om vragen te stellen waardoor u zich beter kunt voorbereiden op de laatste loodjes.
U bent minder onzeker en het verhoogt de kans dat u een kwalitatief goed bestand aanlevert. U loopt minder vertraging op wat uiteindelijk resulteert in een ontspannen afronding en een mooi proefschrift!

Wat zijn de onderwerpen?
We behandelen: het opmaken van het binnenwerk en de omslag, het maken van een drukklare PDF, de planning, het drukwerkproces, de papiersoorten, offsetdrukken en digitaal printen, ISBN nummer aanvragen etc.

Duur van de bijeenkomst?
De voorlichting duurt ongeveer een uur tot ander half uur, afhankelijk van de grootte van de groep en de hoeveelheid vragen.

Voorwaarden?
De voorlichting is gratis en vrijblijvend. U ontvangt bovendien onze handleiding ‘Een proefschrift maak je zo!’ De voorlichting vindt alleen plaats bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3 pers.). Wij zorgen voor een geschikte ruimte, presentatie- en voorlichtingsmaterialen en koffie/thee.

Meer informatie over de voorlichtingsbijeenkomsten kunt u opvragen bij één van onze specialisten op locatie.

  • Erwin Hellegering; accountmanager. E: erwin@gvo.nl;  T: 06 53 72 30 98
  • Utrecht: Ferdinand van Nispen tot Pannerden; E: utrecht@gvo.nl ; T: 06 46 34 34 52