+31 (0)318 545 047 info@proefschriften.nl

Proefschrift drukken en inbinden

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een proefschrift wilt u natuurlijk op een professionele manier laten drukken en inbinden. U heeft hier jarenlang aan gewerkt; uw proefschrift mag daarom wel in een mooi jasje gestoken worden. Bezoek daarom een expert op het gebied van proefschriften drukken en inbinden, zoals GVO. GVO is gevestigd in Ede en werkt sinds 1976 voor en met promovendi. Op ons ervaren team van drukkers, vormgevers en boekbinders kunt u rekenen. Wij zorgen ervoor dat u de kwaliteit krijgt die u verdient.

Proefschrift drukken en inbinden: bespreek uw voorkeuren

Wanneer u GVO benadert voor het drukken en inbinden van een proefschrift, dan wilt u natuurlijk dat het resultaat perfect naar wens is. Geen zorgen, want wij willen dat ook! Daarom horen wij graag van u wat uw wensen ten aanzien van uw proefschrift zijn. U kunt voor een standaardopmaak kiezen, waarbij het Word-bestand wordt opgemaakt in een grafisch programma, volgens een basis format. U kunt ook voor een custom opmaak en een omslag special kiezen, waarmee uw proefschrift er net even wat chiquer uitziet.

Wij adviseren u graag

Heeft u hulp nodig bij het maken van belangrijke beslissingen ten aanzien van het drukken en inbinden van uw proefschrift? Geen probleem, wij staan voor u klaar om u te adviseren. Misschien is het ook goed om te weten dat u altijd een (digitale) drukproef te zien krijgt. Pas als u akkoord gaat met de drukproef, starten wij het productieproces. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen, door te bellen naar +31 (0)318 545 047. Vergeet ook niet een offerte aan te vragen.

Kom direct in contact