+31 (0)318 545 047 info@proefschriften.nl

Proefschriften printen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

GVO heeft de beste service om proefschriften te drukken of te printen. Bovendien bieden we u hulp bij het opmaken van uw proefschrift en organiseren daarnaast workshops over het drukklaar maken van uw proefschrift.

Snelle en efficiënte service
Bij GVO kunnen we op twee manieren proefschriften maken; via offset drukken of digitaal printen. Beide methoden zijn duurzaam en resulteren in producten van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we kortingsregelingen met diverse faculteiten. Zo weet u zeker dat u uitstekende kwaliteit krijg voor een goede prijs. Zit u in de laatste fase van uw onderzoek en wilt u weten wat er allemaal nodig is om een proefschrift drukklaar te maken? Dan kunt u bij GVO een voorlichtingsbijeenkomst aanvragen, waarin planning, het aanvragen van een offerte, de drukmethode, ideeën voor de lay-out en het drukklaar maken van de cover besproken worden.

Contact
GVO heeft diverse kantoren in Nederland, zodat u altijd contact op kunt nemen met één van onze specialisten bij u in de buurt. We helpen u met het gehele proces, van planning tot uitvoering. Zo weet u zeker dat u altijd uitstekende kwaliteit krijgt voor een goede prijs. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte met het GVO kantoor bij u in de buurt. Ede: ede@gvo.nl, Amsterdam: Amsterdam@gvo.nl, Groningen: Groningen@gvo.nl, Utrecht: Utrecht@gvo.nl of Leiden: leiden@gvo.nl.

Kom direct in contact